Яка НЕЧУВАНА жорстокість: Мати викинула немовля з вікна….Від подробиць мову віднімає

У Маріуполі мати викинула 10-денну доньку у дворі пологового будинку

Дитина лише дивом залишився живий і здоровий, – Корупція Інфо

У Маріуполі матір викинула новонароджену доньку у дворі пологового будинку. Малятко, дивом залишилася в живих, знайшов двірник.

“Підсобний робітник подвязывал деревця на підсобному ділянці на території медустанови. Почув кректання і пішов на звуки. На сирій землі всередині викинутої куртки хтось ворушився. Заглянувши всередину і побачивши дитяче личко, він схопив згорток і відніс в приймальню лікарні, – розповіли правоохоронці Лівобережного відділення поліції. – Там дитину оглянули фахівці. Дівчинка приблизно 10 днів від народження, здорова і важить близько 3 кілограмів”.

Зараз поліцейські встановлюють місцезнаходження матері дитини та причини, що спонукали її, в прямому сенсі, викинути дитя.

“Перевіряються всі породіллі, які повинні були народити в цей час дітей. Крім того, поліцейські здійснюють поквартирний та подвірний обхід помешкань, що знаходяться поряд з місцем, де було знайдено немовля, – повідомила начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Донецькій області Катерина Шнейдер.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.