Україна вийде на кордони 1991 року, на сценарій 2014-го РФ може не розраховувати – Подоляк

Завершення війни Росії проти України має супроводжуватися трибуналом, репараціями і довічними термінами, сказав радник голови ОП Михайло Подоляк.

Росія не повинна сподіватися на повторення сценарію 2014-го року, який передбачав повторний напад на Україну і окупацію територій. Війна завершиться відновленням територіальної цілісності держави в кордонах на 1991 рік, а також трибуналом, репараціями і довічними термінами для окупантів. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У своєму Twitter-акаунті він написав про те, що офіційна позиція Києва щодо завершення війни Росії проти України базується на двох аспектах. Перший – на повторення сценарію 2014-го року Москва може не сподіватися.

“РФ може не сподіватися на повторення сценарію-2014 “ми вас вбиваємо, потім ви розраховуєтеся з нами землями, ми робимо паузу і йдемо знову вас вбивати”, – сказав Подоляк.

“Війна закінчиться на кордонах 1991 року з трибуналом, репараціями і довічними термінами…”, – підкреслив Михайло Подоляк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.