Китайський гороскоп 2023: що на нас чекає у рік Кролика

Прогнозується, що цього року люди стануть щасливішими.

Китайський Новий рік настане в неділю, 22 січня 2023-го, й ознаменує початок року Кролика. Цілитель й астрологічний експерт Джо Муді розповів, що на нас чекає протягом 12 наступних місяців, пише Express.

Що готує рік Кролика для всіх 12 знаків
“Щороку в китайській астрологічній системі – це Ян чи Інь. Роки Ян активніші та агресивніші, тоді як роки Інь спокійніші та спокійніші. Ми щойно завершили єдиний трирічний період енергій Ян”, – каже Муді.

За його словами, 2023-й може принести велике полегшення, оскільки ми вступаємо в більш спокійний рік Інь. Нарешті завершується важкий трирічний цикл Ян. Це почалося з року Щура, що збіглося з пандемією коронавірусу, і так тривало протягом року Бика, і ось ми закінчуємо рік Тигра. Рік Кролика обіцяє бути приємнішим.

2023-й – рік Кролика, він повинен бути “спокійним”, а “люди стануть щасливішими, змиряться з тим, що є”, говорить астроексперт:

“Кролик вважається твариною Інь. Тож, сподіваюся, все нарешті заспокоїться. Люди стануть щасливішими, змиряться з багатьма речами”.

Нагадаємо, Новий рік 2023 за китайським календарем – рік Кролика. Багато людей цікавляться китайським гороскопом, щоб почерпнути східну мудрість. УНІАН склав гороскоп за роком народження на 2023 рік для кожного китайського знака.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.