Роковий період не лише для України: що передбачив Нострадамус на 2023 рік

Пророцтва Нострадамуса насправді є своєрідним всесвітнім гороскопом. Новий 2023 залишиться в пам’яті людства аномальними соціально-політичними та кліматичними потрясіннями. Критичний 2023 ознаменує собою очищення і духовне відродження людства.

 

“Апостроф” зібрав деякі з пророцтв Нострадамуса.

Загроза з космосу – 2023

Пророк попереджає про вплив космічних факторів на Землю. У катренах він згадує падіння вогню (можливо, астероїда чи метеорита), яке порушить баланс Землі, змусивши змінити орбіту Землі.

За прогнозами Нострадамуса, світ у 2023 році спіткає низка стихійних лих: відбудуться землетруси в океані, що викликають гігантські цунамі.

У розшифрованих пророцтвах Нострадамуса також говориться, що Англія та південне узбережжя Америки будуть покриті океанськими водами. У багатьох країнах зникне питна вода, з’явиться нестача продовольства.

“Сорок років не побачиш веселки.
І 40 років її бачитимуть її щодня.
Суша стане ще сухішою.
І тоді будуть великі повені”.

Світовий голод та міграція

Низка військових зіткнень, економічний хаос і важка криза призведуть до значної міграції населення. Люди покинуть свої будинки та вирушать на пошуки мирних, тихих місць. Однак це лише збільшить дефіцит їжі та питної води у світі.

Нострадамус описує це так:

“Ось як високо підніметься в ціні пшениця,
що людина з’їсть свого ближнього”

Економічна криза 2023

Нострадамус прямо вказував на знецінення грошей. Він пише, що у 2023 році люди будуть палити вогнища банкнотами, бо вони більше нічого не коштуватимуть.

Почнуться масові заворушення. Світ повністю перейде на онлайн-платежі, відмовившись від розрахунків готівкою.

Штучний інтелект візьме гору

Пророцтва Нострадамуса містять попередження для сучасного суспільства у 2023 році про те, що одна із створених моделей штучного інтелекту набуде самосвідомості та візьме під контроль усі комп’ютерні системи. Ще невідомо, чи варто чекати на повстання машин. Але у світі, обплутаному Інтернетом, такий збій призведе до повного краху та руйнування звичного способу життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.