Росія хоче запропонувати Україні “корейський варіант” завершення війни: у РНБО озвучили деталі плану РФ

У війні Росії проти України країна-агресор намагається отримати для себе максимум вигоди, вигадуючи різні варіанти врегулювання конфлікту – один з таких передбачає розкол країни за “корейським сценарієм”.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов в ефірі телемарафону.

“Нам зараз пропонують корейський варіант. Так звана умовна “38 паралель” (за якою була розділена Північна та Південна Корея – ред.) – ось тут такі українці, а тут не такі українці. Росіяни зараз будуть вигадувати все, що завгодно. Точно знаю, що один із варіантів, які вони можуть нам пропонувати – це “38 паралель”, – сказав він.

За його словами, через роки і проаналізувавши ситуацію, самі корейці жалкують, що колись пішли на поступки.

“Вони вважають, що тоді була велика помилка, що пішли на поступки, погодилися з тим, що потрібно заради збереження… Сьогодні мають проблеми”, – пояснив Данилов.

Крім того, за його словами, заступник керівника Адміністрації президента Росії Дмитро Козак “ходить на зустрічі з політиками минулих часів у Європі і через них передає меседжі, що вони (росіяни – ред.) готові на багато поступок, щоб зафіксувати статус-кво як є з сьогоднішнього дня і змусити нас, щоб ми вийшли у якесь перемир’я”.

Однак, за словами Олексія Данилова, багато маркерів свідчать про можливе загострення бойових дій у лютому.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.