“Цар щурів сховається в бункері”: у РФ планують смерть Путіна – екстрасенс

Не всі в Кремлі радіють тому, що зараз відбувається, каже Максим Гордєєв.

У 2023 році в РФ буде велике протистояння, при цьому так звані “вежі Кремля” намагатимуться тягнути на себе ковдру.

“Кожен намагається довести Путіну свою ефективність. Ці щури руйнують абсолютно все”,- заявив в ефірі Апостроф TV відомий екстрасенс Максим Гордєєв.

За його словами, карти показують, що не всі в Кремлі радіють тому, що зараз відбувається.

“Цар щурів сховається в бункері, якщо буде думати про якісь ядерні аспекти, а інші сховатися не зможуть. Тому багато хто незадоволений тим, що робить Путін”,— не виключив співрозмовник.

“Але цікаво те, що вони вже починають планувати або смерть, або капітуляцію Путіна, тому що інші щури вже втомилися і не знають, як вийти з цієї ситуації. Всі думали, що все пройде легко і війна закінчиться за три дні, а вона вже майже рік. Вже є плани, як скинути Путіна з престолу”,— додав Гордєєв.

Раніше Гордєєв заявив про те, що березень буде дуже цікавим у плані закінчення боїв на фронтах україно-російської війни.

“Вже зараз все йде до завершення цієї війни. Я так скажу- велика ймовірність того, що закінчиться війна… Давай так, щоб не бути голослівним. На даний момент і всі мої колеги, і я в тому числі, приходимо до того, що до кінця березня наступного року може закінчитися не війна, а активна фаза. Причому дуже Така-“прильоти” і все інше. Щось буде в березні таке, причому в двадцятих числах. Березень-місяць буде дуже цікавим наступного року”,- заявив екстрасенс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.