Передбачення сповнені загибелі та мороку: що напророкувала сліпа ясновидиця Ванга на 2023 рік. Це шок…

Передбачення сповнені загибелі та мороку: що напророкувала Ванга на 2023 рік

Одне з пророцтв Ванги стосується сонячної бурі, яка може мати катастрофічні наслідки.

Сліпа ясновидиця, відома у всьому світі як баба Ванга, яка передбачила багато значущих подій, дала пророцтва і на 2023 рік.

Варто зазначити, що Ванга не документувала свої передбачення, і щодо їхньої достовірності ведеться багато дискусій. Проте, є певний список прогнозів. Деякі слова Ванги можна певною мірою пов’язати з війною в Україні, повідомляє History.

Передбачення Ванги на 2023 рік
Руйнівна сонячна буря

Одне з найтривожніших пророцтв Ванги на 2023 рік стосується сонячної бурі, яка може мати катастрофічні наслідки.

Сонячне цунамі або “сонячна буря”, так зване явище на поверхні Сонця, що представляє собою спалахи і активні викиди маси, здатні досягти Землі. В результаті можуть виникнути геомагнітні бурі, які теоретично можуть призвести до загорянь електричних мереж і викликати масштабні руйнування.

Сонячна буря руйнівної сили вже реєструвалася на Землі. Її знають як Каррінгтонську подію. 1 і 2 вересня 1859 року телеграфні системи по всьому світу вийшли з ладу. Оператори телеграфних станцій повідомляли про ураження електричним струмом, загоряння телеграфного паперу та неможливість працювати з обладнанням. А ввечері було яскраве північне сяйво, що досягало півдня Колумбії.

Зміна орбіти Землі

Якби сонячна буря сталася в сучасному світі, наповненому електронікою, наслідки для комунікацій та послуг повсякденного життя були б фатальними.

Найнегативнішим наслідком може стати зміщення Землі з орбіти. Зміна положення планети може порушити її ідеальну рівновагу. Це призведе до незворотних наслідків і зміни клімату і рівня моря.

Якщо Земля наблизиться до сонця, це спричинить за собою підвищення випромінювання і температури, танення льодовиків, підвищення рівня моря, створюючи глобальну надзвичайну ситуацію. Однак, якщо планета віддалиться від Сонця, настане новий льодовиковий період з довгими ночами, що спричинить зовсім інший набір катастроф.

Застосування біологічної зброї

Ще одне передбачення Ванги говорить про те, що “велика країна” проводитиме лабораторні дослідження біологічної зброї з випробуванням його на людях, що призведе до загибелі тисяч.

При цьому неможливо зрозуміти, яку країну мала на увазі баба Ванга, і неясно, які можуть бути масштаби таких експериментів.

На даний момент Конвенція ООН забороняє подібні експерименти, але деякі країни, такі як Китай, вже мають потенційні підрозділи з біологічної зброї.

Вибух на АЕС

Серед численних прогнозів Ванги було і попередження про вибух атомної електростанції. На фоні того, що країна-агресорка Росія зберігає контроль над Запорізькою атомною електростанцією, лідери країн у всьому світі стурбовані через ризик ядерної катастрофи в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.