Фото хворих на рак дівчаток облетіло весь світ. Але подивіться, що з ними сталося 2 роки по тому!

Лора Скантлінг (Лора Скентлінг) живе в невеликому містечку Юкон, який знаходиться в американському штаті Оклахома. Вона професійно займається фотографією і володіє власною студією. Особливо добре жінці вдаються сімейні портрети, а також фотографії дітей.

Справжня популярність Лор принесли фото, зроблене в 2014 році. На цьому знімку зображені три дівчинки: 8-річна Ріанна Франклін, Ейнслі Пітерс і 5-річна Райлі Хьюи . Цих дівчаток пов’язувала тоді загальна трагедія: всі вони були хворими на рак.

Лорі в повній мірі вдалося передати весь трагізм ситуації. Не дивно, що настільки зворушливий знімок розтопив серця мільйонів людей. Фотографія розлетілася по соціальним мережам, ставши Справжнім хітом Інтернету.

Будь-який інший фотограф тішився б славою і забув про трьох хворих дівчат. Але для Лори дівчинки стали майже рідними. Жінка переживали за їх здоров’я і часто відвідувала їх в лікарні. І ось до своєї невимовної радості Лора дізналася, що всі троє зуміли перемогти страшну хворобу!

Щоб відзначити цю радісну подію, Лора відобразила дівчаток у своїй новій роботі. Радісні Ріанна, Ейнлі і Райлі позують поруч зі своєю фотографією дворічної давності. На новому знімку дівчаток просто не впізнати: вони прямо світяться зсередини, випромінюючи всепереможний оптимізм!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.