Світлана Лобода потрапила в аварію в орендованому дорогому Rolls-Royce (фото,відео)

Українська співачка Світлана Лобода, яку останнім часом часто критикують за виступи в Росії, потрапила в аварію в орендованому дорогому автомобілі Rolls-Royce ручної збірки.

Інцидент стався 16 квітня в елітному підмосковному селищі “Третє полювання”, де проходили зйомки чергового кліпу 34-річної артистки на пісню “Убий мене”, передає прес-служба.

Про те, що трапилося повідомила також продюсер співачки Нателла Крапівіна на своїй сторінці в Instagram:

“На мій погляд, ми зняли абсолютно божевільний і ні на що не схожий кліп. Ми розбили Rolls-Royce, і при цьому залишилися абсолютно щасливі”, – написала вона.

Під час роботи над однією із головних мізансцен, у якій співачка за сюжетом повертається додому після чергового концерту, де на парковці її чатують папарацці, головний герой, здійснюючи рух заднім ходом, не впорався із керуванням орендованого Ролс Ройсу і в’їхав у залізні ворота, пошкодивши бампер, фару і заднє крило машини.

При цьому артистка перебувала в салоні автомобіля. Відбувшись переляком та забиттями, зйомки довелося призупинити на пару годин.

“Так вже вийшло …. да, була налякана, що очевидно”, – написала Лобода в своєму Instagram.

Власники авто виявилися давніми шанувальниками Лободи і поставилися до того, що трапилося на майданчику з розумінням: рахунок, у якому загальний розмір шкоди автомобіля склав близько 40 тис.дол., менеджменту співачки вирішили не пред’являти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.