Дівчинка вбила батьків, рятуючи ягня: моторошна історія

Трагедія, замішана на боротьбі за права тварин і релігійному психозі, розігралася на Великдень в італійському місті Трієсті.
Готувати на Великдень ягня – стара італійська традиція, яка давно викликає суперечки між її прихильниками і захисниками прав тварин. Однак ні ті, ні інші не могли припустити, що проблема може вилитися в справжній сімейний трилер…

Подружжя Беппе з італійського міста Трієста явно не зовсім розуміла, наскільки їх неповнолітня дочка захоплена ідеями веганства (повної відмови від продуктів тваринного походження з міркувань гуманного ставлення до тварин), які хитромудро змішалися в голові підлітка з «християнськими» думками про захист невинних.

Коли батько сімейства відправився в сарай, щоб заколоти ягня, його дочка пішла за ним. Вона вдарила батька сокирою по голові і, залишивши знаряддя в тілі жертви, пішла назад в будинок. На кухні вона напала на власну матір і завдала жінці 12 ножових поранень, в результаті яких та померла.

Крики жінки почули сусіди, які і викликали поліцію. Як повідомляє Il Giornale Italiano, поліцейському психологу дівчинка пояснила, що хотіла врятувати безневинне життя і тим самим забезпечити собі місце в Царстві Небесному.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.