Данілов: ми пройшли половину шляху до перемоги, але попереду найважчий відрізок

Україна сьогодні пройшла половину шляху до своєї Перемоги. Попереду нас чекає найскладніше – остаточно викинути агресора з нашої землі і покарати за злочини.

Данілов заявив, що у війні проти РФ Україну чекає найскладніше

Про це у Twitter написав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов. Він зауважив, що держава-терорист не полишає своїх злочинних цілей у війні проти України.

“Росія продовжує ставити максималістські цілі у війні з Україною – ліквідація державності, знищення українців як нації. Час максимального зосередження – ми пройшли половину шляху до Перемоги. Але попереду найважчий відрізок – остаточно викинути агресора з нашої землі й покарати за злочини”, – наголосив Данілов.

Данілов: ми пройшли половину шляху до перемоги, але попереду найважчий відрізок

Нагадаємо: раніше Данілов попередив, що коли саме відбудеться наступний масований ракетний обстріл території України, спрогнозувати неможливо. Проте з таким божевільним сусідом, як Росія, потрібно бути готовими до чого завгодно. За його словами, у ворожої армії залишилося не так багато ракет, тому, ймовірно, їх економитимуть і новорічні свята українці проведуть у спокої. Однак, у будь-якому разі, людям потрібно себе берегти та дотримуватися правил безпеки у будь-якому разі, коли йдеться про загрозу обстрілів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.