Красивий і плоский животик

Як правило, жінкам до повного відчуття себе красунями не вистачає сущої дрібниці. Для багатьох з них цією самою «дрібницею» стає животик. Звичайно, важливу роль у цьому відіграє правильне харчування і фізичні вправи. Сьогодні ми пропонуємо вам нескладний комплекс, що дозволяє за короткий термін побачити реальні результати.

Даний комплекс хороший тим, що при його виконанні у роботі беруть участь не тільки основні групи м’язів преса, але також руки, спина, ноги, а це особливо важливо, тому що разом з животиком ви зможете підкоригувати і ці частини тіла.

Сядьте на підлогу, при цьому притягніть коліна до грудей, стопи не повинні торкатись підлоги. Обхопіть руками гомілки. Тепер переверніться на лівий бік, спираючись на підлогу двома руками. Почніть повільно витягувати ноги в бік, а потім поверніть їх в початкове положення. Цю ж вправу повторіть з правого боку. Всього вам слід зробити таких поворотів тридцять. При виконанні вправи в роботі беруть участь прес, ноги й сідниці.

Для наступної вправи вам необхідно прийняти упор лежачи, спираючись на передпліччя і шкарпетки, при цьому витягніть тіло в пряму лінію. Почніть піднімати таз, підтягуючи одну із зігнутих в коліні ніг до грудей. Поверніть тіло в початкове положення і повторіть те ж саме з іншою ногою. Вам необхідно зробити двадцять повторень. Ця вправа дозволяє опрацювати прес, сідниці, плечі і руки.

Для формування красивої і тонкої талії дуже важливо виконувати вправи для косих м’язів преса. Для вправи встаньте на коліна і відведіть пряму ліву ногу в бік, при цьому носок цієї ноги повинен дивитися вперед. Руки схрестіть за головою, а лікті – строго в сторони. Тепер нахиліться вліво, не змінюючи положення попереку, і поверніться в початкове положення. Зробіть п’ятнадцять таких нахилів і повторіть вправу, відвівши в бік праву ногу.

Дуже добре працюють м’язи преса при виконанні наступної вправи. Ляжте на підлогу, а прямі руки відведіть за голову. Тепер вам слід максимально напружити прес і притягнути до грудей коліна, при цьому вам необхідно також відірвати від підлоги і верхню частину тіла. Коли ви притягли коліна, вам слід руками вхопитися за стопи і утримувати себе в такому положенні впродовж десяти секунд. Потім розслабтеся і знову опустіться на підлогу. Всього зробіть п’ятнадцять таких

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.