ТОП-5 жіночих сексуальних травм: бережи себе у ліжку

Сексуальні травми залишають пам’ять про себе не тільки на тілі, а й у підсвідомості
Жінкам напевно не хочеться з’єднувати в голові такі різні поняття, як секс і травма, правда? Але попереджена – значить, озброєна. Тому розмова про жіночі сексуальні травми зайвою не буде.

  1. Розрив піхви

Винуватцями цієї доволі великої неприємності є два чинники: великий член чоловіка та невміння вибрати сексуальну позу з урахуванням цього факту.
Одна із найулюбленіших обома партнерами поз – ноги жінки закинуті на плечі чоловіка плюс глибока симпатія до сексу пристрасного, нестримного, навіть агресивного, може обернутися розривом передньої стінки піхви. Або її заднього склепіння.

  • Як зрозуміти, що результатом сексу стала сексуальна травма? У цьому випадку не помилишся: буде боляче, дуже боляче. Плюс кров’янисті виділення.
  • Що робити? Якомога швидше звернутися до лікаря. У разі сильної кровотечі  – викликати “швидку”. Якщо рана – у зоні видимості, треба покласти на промежину стерильну пов’язку, а зверху – лід. Якщо ушкоджені внутрішні тканини, не треба намагатися зупинити кров за допомогою тампона – він кровотечі не зупинить, але створить видиму ілюзію того, що все гаразд. Буде втрачено час.
  1. Секс на пляжі – загроза для слизової

Збираєшся зайнятися сексом на піщаному пляжі? Тоді будь готова до того, що ніжна слизова твоїх статевих органів може злегка стертися. Або подряпатися. Втім, роздратування, подряпини і потертості можуть трапитися і з більш банальних причин. Наприклад, надто активні, але невмілі дії партнера, його образ неголеного мачо або банальний брак природного змащення у жінки.

  • Що робити у разі такої сексуальної травми? Дати собі можливість відпочити, а своїй слизовій – залікувати бойові рани самостійно. Зеленка і йод у цьому випадку недоречні. Більше того – шкідливі, бо можуть остаточно спалити і без того ушкоджену слизову.
  1. Надто активна стимуляція клітора

Попри те, що клітор часто порівнюють із пенісом, із погляду сексуальних травм у нього все-таки більш вигідне положення: через анатомічні особливості його не так просто витягти і “зіпсувати”. Але від дрібних потертостей і мікротріщин усе-таки ніхто не застрахований. Ця сексуальна травма дасться взнаки при сечовипусканні.

  • Що робити? Якщо немає кровотечі, непокоїтись не варто. Якщо ж секс був надто бурхливим і партнер не розрахував силу своїх ласкавих укусів, наслідком яких стала кровотеча, звернися до лікаря! Клітор перенасичений нервовими закінченнями і нехтувати їх здоров’ям – собі шкодити.
  1. “Нагорода” для особливо енергійних

Якщо у чоловіка доволі великий пеніс і при цьому – непереборна тяга до спонтанних імпровізацій, це може обернутися для жінки дуже серйозними неприємностями. Якщо чоловік прямо в процесі статевого акту зненацька змінює положення тіла (а величина його пеніса – предмет його гордості), жінка може одержати травму м’язів і зв’язок, що фіксують матку. Матка може зміститися у бік, а виниклий унаслідок цього загин матки може стати причиною невинесення вагітності або навіть безпліддя.

  • Що робити? Звернутися до гінеколога найближчим часом.
  1. Травми грудей

Найчастіше до лікаря з подібною проблемою звертаються любителі агресивного сексу або BDSM. Якщо ти належиш до того типу людей, у яких біль і задоволення зливаються в одну картинку, побережи свої груди! Жіночі соски не такі уразливі, а от з грудьми треба бути напрочуд обережною, щоб не постати в майбутньому перед онкодіагнозом.

  • Що робити?  Постраждалі соски треба обробити зеленкою і якоюсь маззю для прискорення загоєння. Груди, “прикрашені” гематомами, треба неодмінно показати мамологу. Можливо, знадобиться УЗД, щоб перевірити, чи немає нагноєння в ділянці забитих місць.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.