Кінець війни та повернення Криму: нумеролог розповів, скільки залишилося почекати, назвавши дати

Нумеролог розповів, коли закінчиться гаряча фаза війни в Україні та що буде з Росією найближчим часом

На сьогоднішній день можна досить часто почути різноманітні прогнози щодо завершення війни на території України. Багато експертів, астрологів і навіть голова ГУР Міноборони Кирило Буданов вважають, що війна може закінчитися 2023 року.

Цю публікацію оприлюднили на порталі “Апостроф”

Потрібно повідомити, що українські журналісти вирішили звернутися до нумеролога Владислава Грицая, який робить свої прогнози за нумерологічним принципом.

Владислав Грицай вважає, що вже влітку наступного року Росія змушена буде йти на переговори з Україною. Зазначається, що Україна диктуватиме свої умови, оскільки вже влітку вона звільнить свої території від путінських окупантів.

«Але взагалі – найкращими датами є 22 – 25 грудня. Це дуже сильні, загалом хороші дати, коли можна буде дуже сильно та різко отримати перевагу», – сказав нумеролог.

Крім цього, Владислав Грицай сказав, коли, за його прогнозами, може закінчитися гаряча фаза війни на території України.

«Можна припустити, що якраз гаряча фаза закінчиться 12 січня 2023 року. А травень-червень 2023 року – це має бути повне повернення територій – і Криму, і Донбасу. Десь у цей час розпочнеться активна фаза операції із повернення Криму. Тобто до травня будуть у будь-якому разі осередки бойових дій, обстрілів», – продовжив фахівець.

Також він розповів, які зміни, за його прогнозами, можуть бути на території Росії.

«Вже перед Новим роком і в січні розпочнуться активні визвольні рухи різних республік. Швидше за все, “спалахне” Кавказ – Дагестан, Чечня. Швидше за все, Чечня вже під Новий рік приготує подарунок. Для цього є багато передумов. Чечня активізується перед новим роком, коли Росія напала на Чечню перед новим роком. Тому Чечня відповість тим самим. Коли, як не зараз?», – підсумував нумеролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.