“Зиму точно пройдемо”: Шмигаль розповів українцям про паралельну енергетичну систему

У зв’язку з тим, що Росія продовжує знищувати критичну інфраструктуру України, багато мешканців нашої держави почали переживати, як пережити цю зиму. Політичний діяч, інженер-економіст та прем’єр-міністр України з 4 березня 2020 року Денис Шмигаль вирішив звернутися до українців, щоби трохи їх заспокоїти.

Цю інформацію надали на порталі «ТСН»

Відомо, що РФ завдала багато масованих ракетних ударів територією України. Путін усіма силами хоче знищити нашу критичну інфраструктуру, проте влаштувати тотальний блекаут у країні йому не вдалося. За останні півтора місяці на територію України було випущено понад тисячу ракет за наказом тирана Путіна, і це не рахуючи дронів.

Денис Шмигаль наголосив, що найголовніше в тому, що путінським окупантам не вдалося зламати українців. Адже головною метою масованих ракетних ударів було зруйнувати стійкість українців.

Окрім цього він сказав, що українські партнери роблять все, щоб допомогти відновити енергопостачання. Також прем’єр-міністр України повідомив, що в Україні робиться паралельна енергетична система.

“Українці дуже швидко і з дуже високою інтенсивністю адаптуються та мобілізуються, тому нас їм не зламати, ми точно пройдемо цієї зими”, – заявив Денис Шмигаль.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.