Полковник ЗСУ припустив, коли Росія може здійснити нову масовану атаку, та назвав ціль ворога

Передислокація стратегічних бомбардувальників з аеродрому в Енгельсі після “бавовни” жодним чином не впливатиме на здійснення нових атак.

За спостереженнями Росія обстрілює Україну 1 раз на 2 тижні. На думку полковника запасу ЗСУ Романа Світана, окупанти можуть завдати ще кілька масованих ракетних ударів. Ціль воррга – критична інфраструктура.

Про це військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан розповів 24 каналу.

Він наголосив, що передислокація стратегічних бомбардувальників з аеродрому в Енгельсі після “бавовни” жодним чином не впливатиме на ухвалення рішень щодо здійснення нових масованих обстрілів. Втім, будуть складнощі із підготовкою та певних маршрутів руху ракет – вони можуть бути змінені. Ба більше, є велике питання у доцільності цих масованих ударів, якщо українська система протиповітряної оборони збиває понад 50% ракет.

“Це вже як політичне керівництво Росії ухвалить рішення. Вони можуть поставити завдання до нуля випустити всі ракети, які мають і військові виконають наказ”, – зауважив полковник запасу ЗСУ.

Що робитиме Путін, коли закінчаться ракети
Військовий експерт вважає, у Росії вистачить ракет ще на п’ять-шість великих масованих ударів. Після цього, на його думку, у Путіна залишиться два виходи:

ще більша ескалація, аж до застосування ядерної зброї;
перехід до позиційної війни.
Очільник української розвідки Кирило Буданов також вважає, що в РФ залишилися ракети лише для декількох масштабних атак, після чого “вони вийдуть у повний нуль”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.