Можливо перемир’я з РФ: астролог дала детальний прогноз для України на 2023 рік

Можливо перемир’я з РФ: астролог дала детальний прогноз для України на 2023 рік

У плані державного устрою 2023 рік буде дуже цікавим для України. Українці пройдуть деякі стадії авторитаризму, диктатури, феодалізму, демократії.

Таким астрологічним прогнозом ділиться Realist.

Згідно з астролопрогнозом, активна фаза закінчиться наприкінці наступної весни, ось тільки остаточна точка поставлена не буде. Нова хвиля ескалації може розпочатися вже у листопаді нового року. Експерти не прогнозують закриття теми війни у житті України ще до 2025 року.

Зазначається, що відновлення нашої країни не буде простим.

“Нам допомагатимуть, але якось несистемно на державному рівні, хоча такі програми будуть, але більш регіонально. Тобто, наскільки кожен мер “підмететься”, зможе залучити інвестиції, настільки й регіони розвиватимуться”, – йдеться у прогнозі.

З кінця березня окупанти з відкритого протистояння можуть перейти в більш приховане, сміти свою стратегію, виявляти більше підлості, диверсій та різних прихованих операцій. При цьому у публічних заявах буде все дуже гладко. У цей час можуть війну спробують взяти під дипломатичний контроль. Йдеться про переговори, мирні ініціативи, оскільки багато хто в цьому буде зацікавлений.

Грудень 2023 буде дуже активним місяцем. За прогнозом астролога, в цей час може активізуватися агресор, український уряд та суспільство також буде дуже активним.

Це буде дуже непростий рік, але в будь-якому разі наша країна має перемогти і 2023 рік буде одним із важливих етапів на шляху до довгоочікуваної перемоги.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.