Відстрочка у півроку: Жданов розповів про проблеми зі швидким закінченням війни в Україні

Відомий радянський та український військовослужбовець, полковник запасу ЗСУ, популярний військовий експерт, 56-річний Олег Жданов повідомив, що Україна зможе закінчити гарячу фазу війни вже влітку наступного року.

Відповідну інформацію надали на порталі «Главред»

Вже всім зрозуміло, що багато залежить від постачання зброї Україні від західних партнерів, і не лише. Проте український військовий фахівець Олег Жданов уже склав свої прогнози та заявив, що війна може закінчитися вже наступного року. Важливо зауважити, що цю криваву битву може виграти лише Україна.

За словами Олега Жданова, Україна могла закінчити війну з Росією ще влітку 2022 року, але цей шанс уже втрачено. Він наголосив на тому, що навіть на сьогоднішній день є брак зброї для воїнів ЗСУ.

“За великим рахунком, ми мали шанс закінчити гарячу фазу війни до кінця цього року, але нас не забезпечили озброєнням. І тепер ми відкладаємо цей шанс ще на пів року, на літо 2023-го. Дадуть озброєння, все буде гаразд. Не дадуть озброєння – знову буде позиційна війна на виснаження, причому по обидва боки”, – заявив український військовий експерт.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.