Чого очікувати від курсу долара найближчими днями: з’явився прогноз

З’явилися прогнози, які цікавлять більшість українців, і вони стосуються курсу долара. Так, експерти вирішили поділитися своєю думкою та сказати, що ж буде з гривнею вже найближчими днями.

Відповідну інформацію надали на порталі «УНІАН»

На превеликий жаль, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну курс гривні вже ніколи не буде колишнім. Мало того, в Україні курс гривні вже почне падати по відношенню до долара вже наступного тижня, так прогнозують експерти.

Аналітик Roboforex Андрій Гойлов заявив, що курс в Україні цього тижня до 4 грудня коливатиметься в діапазоні 39-42 грн/дол, а євро – 40,2-41,7 грн/євро.

Крім цього, фахівець зазначив, що валютний ринок починає зазнавати певних труднощів через кризу в енергетиці.

Андрій Гойлов попереджає, що через дефіцит світла може підвищитися попит на імпортні товари, а це говорить про те, що курс гривні падатиме ще більше.

Важливо, що вже цього тижня гривня падатиме за співвідношенням до долара. Щодо євро, то він залишиться на поточних відмітках.

Окрім цього, голова аналітичного відділу інвестиційної компанії Concorde Capital Олександр Паращій також поділився своєю думкою щодо курсу долара. Він вважає, що курс особливо не зміниться до кінця грудня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.