Вбивство жінки-медика сталося через любовний трикутник

На Яворівському полігоні через п’яну сварку 26-річний головний сержант батареї вбив 31-річну військову фельдшера із Херсона. Одна з версій – любовний трикутник між військовими.

Про це під час брифінгу повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець.

Як зазначив військовий прокурор, в ту трагічну ніч підозрюваний у вбивстві святкував заручини з іншою жінкою, військовим психологом. А горілку, каже прокурор, військові привезли з собою, оскільки на території Яворівського полігону її неможливо купити.

– В приміщенні намету, де сталася трагедія, крім підозрюваного та його жертви, також перебувала наречена військовослужбовця (теж військова). Саме в цей вечір підозрюваний і його наречена святкували заручини. Відомо, що між жінками була сварка, ці деталі встановлюються, – розповів прокурор.

Підозрюваний відмовляється давати будь-які свідчення. Каже, що він дійсно завдав вбитій одне ножове поранення, а про інші не пам’ятає.

За словами прокурора, убита жінка була заміжня. Її чоловік теж військовий і бере участь в АТО.

Підозрюваний у вбивстві затриманий. Проводиться судово-медична експертиза. Військовому загрожує від семи до п’ятнадцяти років в’язниці.

Нагадаємо, вчора вночі на Яворівському полігоні військовослужбовець убив ножем жінку-військового медика і викинув її тіло в вигрібну яму.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.