Кейтлін Дженнер розповіла, що мама Кім Кардашьян не задовольняла її в ліжку

67-річна Кейтлін Дженнер, яка ще не так давно була Брюсом Дженнером, главою сімейства Кардашьян-Дженнер, випускає автобіографічну книгу, в якій викриває багато таємниць зоряного клану. Повідомляє сайт Більше.ком.

Так, наприклад, в мережі вже опинилися уривки, в яких Кейтлін звинувачує першого чоловіка своєї колишньої дружини в тому, що він захищав у суді вбивцю і знав про це.

Днями стали доступні нові уривки, в одному з яких Кейтлін зізнається, що не відчувала себе повністю комфорно в сексуальному житті з Кріс Дженнер, з якою колишній олімпійський чемпіон прожив 24 роки.

Ми швидко закохалися і через сім місяців одружилися. У нас був хороший і частий секс на початку відносин, заснований на любові

– пише Дженнер.

Однак, Кейтлін зізнається, що проблеми з гендерним самовизначенням почалися для неї ще в старшій школі, і перш, ніж вони з Кріс почали вести статеве життя, розповів майбутній дружині про свої переживання і побоювання. І це завжди було чинником, який не дозволяв сексуальному життю між подружжям бути по-справжньому комфортним. І все ж, коли через багато років чоловік оголосив про своє бажання змінити стать і стати жінкою, він застав Кріс зненацька.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...