Ядерний шантаж відійшов на другий план: що ще може застосувати Росія у війні проти України

Ядерний шантаж відійшов на другий план, Москві донесли, щоб вона з цим припинила жартувати.

Які ще важелі Росія має у війні проти України і звідки окупанти можуть готувати наступ, про це розповів російський опозиціонер та юрист Марк Фейгін в інтерв’ю ТСН.ua.

“Він відійшов (ядерний шантаж – Ред.), тому що до Москви донесли, аби вона припинила з цим жартувати. Це взагалі нікому не потрібно. Бо Америка вас попередила, що ми вас всіх вб’ємо. А Москва саме загрожує поширенням ядерної зброї. Всі після такої війни розуміють, що якби в України була ядерна зброя, то на неї б не напали”, – сказав він.

У Москви, на думку Фейгіна, залишилася спроба наступу із півночі.

“Спроба атаки на поставку озброэння по Волині і, можливо на Київ. Цього не можна відкидати. Наберуть там людей, а все решта – маневр відволікання. Рванемо востаннє, спробуємо, раптом до Києва дійдемо. Я б цього не відкидав. А більше що? Продовжуватимуть обстрілювати територію України ще й балістичними ракетами, дронами? Але це як соломинка для того, хто тоне. Я впевнений, що Україна сильно підготувалася із півночі, – не тільки підірвані мости і заміновані території, я думаю, що там готують таку пастку, що нічого доброго не буде”, – сказав Фейгін.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.