Лютий чи березень: Арестович розповів, коли в Росії “зламається хребет”

В Офісі президента вважають, що вже незабаром Україна здобуде перемогу над російськими загарбниками

Літній російський бункерний президент Путін сам робить все, щоб армія РФ зазнала поразки у війні з Україною, а сама Росія розвалилася. Цілком можливо, що вже найближчими місяцями Україна здобуде перемогу на полі бою.

Як повідомляє Апостроф, такими прогнозами поділився радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Він також спрогнозував падіння путінського режиму та розкол у суспільстві.

“Ці недоумки, які не вміють воювати, як і раніше, доводитимуть російську армію до стану повного нестояння і російське суспільство. І одного разу вузлик розв’яжеться і хребет зламається. Буде це лютий-березень, швидше за все, – за моїми відчуттями, певними роздумами, темпами і оцінками і т. д. І падіння режиму всередині, обвалення в собі зробить всю ту роботу, яку не хоче робити Захід, і яку так важко і нудно робимо ми, так що, в принципі, все буде добре. хвилююся”, – заявив Арестович.

За його словами, Путін уже дистанціювався від народу, розірвавши так званий “суспільний договір”, через що держава катастрофічно втрачає свою легітимність.

“Він розірвав суспільний договір, новий не укладений, держава стрімко втрачає легітимність, конституція порушується публічно і грубо, монополія на насильство втрачена або роздана, зростають нові сили ультраправих, які хочуть наводити лад методами відрубування голів і розбивання кувалдою. Така держава є стійкою системою”, – резюмував радник ОП.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.