Настає вирішальний етап війни: Буданов приголомшив заявою. Рахунок пішов на дні

Глава української розвідки розповів, що чекає на Україну в найближчому майбутньому. Крім того, Кирило Буданов висловив упевненість, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить усі окуповані землі.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прогнозує, що війна триватиме “не так довго”, і до кінця весни 2023-го ЗСУ увійдуть до Криму.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив про настання “вирішального періоду” російсько-української війни. Про це він сказав на зустрічі представників української розвідки із митрополитом Православної церкви України Єпіфанієм, повідомляє прес-служба ГУР.

Офіцери-розвідники обговорили з Єпіфанієм поточні події війни, визволення з полону українських воїнів та перспективи повної деокупації України.

“Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця та боже благословення. Впевнений, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом і звільнить усі окуповані землі”, – заявив Буданов.

Єпіфаній підкреслив, що зараз кожен має присвятити свої сили та здібності для перемоги над російськими загарбниками.

“Адже від кожного з нас щось залежить і всі ми в єдності здатні досягати успіху в протидії агресору. Ворог лютий і лукавий, тож нехай Господь зберігає вас і посилить вашу мудрість для руйнування підступних задумів окупантів”, – сказав Єпіфаній.

Митрополит нагородив Буданова Орденом святого великомученика Юрія Побідоносця.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.