“У них своє бачення перебігу війни”: Жданов відповів, чому США так повільно дають Україні зброю

Сполучені Штати хочуть вичерпати військовий потенціал РФ, а потім змусити її програти у війні, змінити владу і відмовитися від ядерної зброї.

У США свій погляд на перебіг війни Росії проти України. Вони сподіваються, що країна-агресорка РФ повністю вичерпає свій військовий потенціал.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в інтерв’ю “УНІАН”. Він пояснив, чому Сполучені Штати так тягнуть з наданням Україні зброї для захисту від РФ.

“На мій погляд, у США є своє бачення перебігу цієї війни. Розуміючи наші можливості і можливості РФ, вони роблять так, щоб Росія повністю вичерпала свій військовий потенціал. Вони намагаються зробити так, щоб завтра ніхто не міг оголосити ще одну хвилю мобілізації, зібрати армію і рушити на західні країни”, – каже Жданов.

У США розраховують, що коли у Росії закінчиться мобілізаційний ресурс і новіша техніка й вони будуть змушені знімати зі зберігання танки Т-34, тоді українці зможуть завдати їм повної військової поразки, зазначає експерт.

Також Жданов додав, що після програшу у війні РФ буде змушена відмовитися від ядерної зброї. На той момент у країні-агресорці буде вже інша влада, і вона буде готова йти на компроміси, у той числі й щодо питання позбавлення Росії ядерного арсеналу.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.