Російська ракета вдруге зробила дитину сиротою: хлопчик дивом вижив

12 – річний хлопчик залишився вдруге сиротою, через обстріл окупантів. Російська ракета забрала сестри, під опікою якої знакодився Руслан.

Начальник Слов’янської МВА прокоментував трагічні події, внаслідок яких без сім’ї залишився 12-річний Руслан.

Руслан приїхав до Слов’янська у 2015 році разом із сестрою. На той момент вони вже не мали батьків. Про 5-річного брата дбала 19-річна сестра.

Російська ракета зробила хлопчика сиротою вдруге. Пряме влучення обірвало життя Катерини, її чоловіка Олексія та його мами, Олени Володимирівни. Дитину винесло за межі будинку вибуховою хвилею.

“Якби вони вижили, ми б їхали “швидкою” всі разом. А я там був один”, – так відповів хлопчик на запитання психолога про те, чи усвідомлює він, що сталося.

Дитина перебуває у клінічній лікарні. Її фізичний стан побоювань у лікарів не викликає. Хлопчик забезпечений усім необхідним.

За словами очільника міста, історія викликала суспільний резонанс. Вже три родини виявили бажання взяти його під опіку. Заараз головне – емоційний стан дитини. Хлопчик має відійти від пережитого шоку. Лише після цього буде ухвалено остаточне рішення щодо його подальшої долі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.