Путін має намір випробувати секретну ядерну торпеду. У НАТО вже попередили союзників, – ЗМІ

Тема ядерної війни зараз на слуху у всіх та кожного. І саме тому багато «експертів» та «ЗМІ» намагаються спекулювати на цій темі, щоб стати більш читаними

Однак можливість ядерного удару від спекуляцій на темі меншою не стала. І знаходяться ті, хто продовжує підливати олію у вогонь.

Так, наприклад, розвідка НАТО попередила союзників про можливе випробування Росією суперторпеди “Посейдон”, яка має ядерний заряд. У РНБО вже відповіли на заяву, назвавши інформацію такою, що не відповідає дійсності. Докладніше про це інформує Українська правда.

Розвідка стверджує, що атомний підводний човен “Бєлгород” залишив свою базу в Білому морі за полярним колом. Ймовірно, субмарина прямує до Карського моря, щоб випробувати ядерну торпеду “Посейдон”. Зазначено, що ця торпеда – це безпілотний підводний апарат, який, за твердженнями, здатний долати величезні відстані під водою, перш ніж вибухнути з достатньою силою, щоб спричинити масштабне ядерне цунамі. Наприклад, такі мегаполіси як Лос-Анджелес та Нью-Йорк «Посейдон» може знищити вщент.

У той же час РНБО визначила, що видання La Repubblica, яке опублікувало цю інформацію та послалося на розвідку НАТО, подало недостовірну інформацію, оскільки на офіційному сайті НАТО нічого про підводні човни та ядерні торпеди не було. Зазначено, що такі медіа посилюють інформаційний тероризм Російської Федерації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.