Залишилось 42 дні: ясновидець Іван Ісарчук з Рогатинщини передбачив долю росії (відео)

Іван Ісарчук родом з Донбасу, але зараз мешкає на Рогатинщині. Про його дар ясновидіння давно знають всі місцеві. Розповіли про нього і тревел-блогеру Михайлу Будейчуку, тож той зі своїм проєктом «Гуцулендія» вирушив в експедицію до знахаря Івана Ісарчука, щоб дізнатись його версію майбутніх подій.

Ясновидець каже, що війну передбачав давно. Про це йому і бабуся-знахарка розповідала і сни віщі снилися.

«Про це було відомо давно, коли путін ще тільки прийшов до влади. Коли я був малий, моя бабуля говорила про комуняків. Вона за знахарство вона сиділа в тюрмі двічі. Перший раз її посадили за піонерські галстуки, які вона спалювала, бо то була «кров нечисті». А потім вже за саме знахарство. У свої 14 років прийшло до мене прояснення «Війна.. Війна… Війна». Я не міг його зрозуміти і пішов до бабулі. Тоді вона сказала: «Прийде росіянин і буде нас вбивати». «За що?» «А ні за що. Все життя їм наш нарід, як кістка в горлі», – так згадує свої перші видіння Іван Ісарчук.

Ясновидець впевнений у перемозі України каже, залишилось ще зовсім небагато.

«Війна закінчиться. Ми переможемо. Але якою ціною… По моїх розрахунках залишилось 42 дні. Зараз ми виходимо на істину праведності, державності. Ви вийдемо на кордони. І Крим повернеться – але то буде в період переговорів. Що б вони там зараз не робили – росія приречена на провал», – пророкує чоловік.

Іван Ісарчук передбачив і майбутнє країни-окупанта.

«росія розпадеться, але не повністю. Заворуха буде в Москві, Санкт-Перербурзі. Урал ще приєднається. Цю ситуацію собі на користь використає Китай. Від росії відійде більшість мусульманських країн. То буде вплив Туреччини. Все буде добре», – каже ясновидець.

Про смерть диктатора путіна Іван нічого не розповів, але вважає, що правити йому лишилось недовго.

«Десь в кінця жовтня – на початку листопада його знімуть. Бо такого дурака росія певно ще не знала. Як він міг воювати – та ще й з Україною?! Ця ж тварюка геноцид робить. Він же бандюк з великої дороги, по трупах до влади добрався», – каже віщун.

Іван Ісарчук впевнений, що Україна сама створила плацдарм для майбутньої війни. Яскравий приклад – зросійщений Донбас, де він сам прожив чимало років, працював на шахтах разом з зеками і щовихідних зустрічався з «бандюком» Януковичем у клубі «Шахтар».

«Я його знаю, як облупленого», – згадує Іван випадки зі спільного «єнакієвського минулого», коли майбутній президент крав з заводу «металічні болванки».

Для перемоги України зараз дуже важлива єдність.

«Може історія нас нарешті навчить. Ми все перетерпимо. Народ об’єднався, тому все у нас буде добре», – каже ясновидець.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.