Ще один банк в Україні запустив безготівковий продаж доларів під депозит

Юнекс Банк слідом за ПриватБанком, Укргазбанком, monobank та іншими фінустановами запустив продаж безготівкової іноземної валюти клієнтам із подальшим розміщенням коштів на депозит. Відкрити депозит можна три місяці. Ліміт у всіх один – 50 000 грн на місяць.

Клієнти Юнекс Банку вже сьогодні можуть придбати у будь-якому відділенні безготівкові долари у межах ліміту. Пізніше ця можливість з’явиться і у користувачів мобільного банкінгу, як у клієнтів Приват24.

Поки що потрібно особисто з’явитися до банку та оформити там депозит. Придбані за заявкою клієнта кошти на міжбанківському валютному ринку розміщуватимуться на депозитному вкладі максимум на 93 дні з процентною ставкою 0,1% річних. Дострокове зняття коштів не передбачено. Вартість послуги складає 2,6% від суми заявки.

Купити долари або євро в банку українці можуть за курсом продажу станом на час подання заявки. Після закінчення терміну дії депозитного вкладу клієнт може зняти валюту без комісії у касі будь-якого відділення.

На сьогоднішній день курс долара в Юнекс Банку складає 40,00 грн/долар (купівля) та 42,10 грн/долар (продаж).

Нагадаємо, що 1 липня 2022 року НБУ дозволив банкам продавати безготівкову валюту громадянам із подальшим розміщенням на депозит терміном від трьох місяців у межах щомісячного ліміту 50 тис. грн. Багато банків відразу ж дозволили своїм клієнтам відкривати депозити.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.