Український військовий розповів, чи зможе Захід завдати ядерного удару по бункеру Путіна

Ядерна війна зараз обговорюється у світовому співтоваристві більше, ніж провал мобілізації Путіна. Адже це загрожує всьому світу

Після провальної мобілізації в Російській Федерації наступний крок у Путіна полягатиме в ядерному шантажі.

Однак військові експерти вважають, що цього не станеться з ймовірністю до 99%, і тому є низка причин. Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на заяву військового експерта, полковника ЗСУ у запасі та військового льотчика-інструктора Романа Світана.

Повідомляється, що диктатор Путін самостійно загнав себе в глухий кут, і як будь-який загнаний собака, починає скелятися і використовувати свій останній шанс, щоб вижити.

Але у випадку з ядерною бомбою справді не все так однозначно. Полковник Світан зазначає, що якщо Путін вирішить натиснути кнопку, то інші підписанти Будапештського меморандуму, які гарантували Україні територіальну цілісність і ядерну безпеку у разі відмови від ядерної зброї, завдадуть превентивного удару по Росії. А гарантами України у цьому питанні виступили Велика Британія, США, Китай та РФ, яка порушила всілякі міжнародні конвенції ще до цього.

Іншим рузальтатом, на думку військового експерта, буде ймовірна ліквідація верхівки військово-політичного керівництва Росії ще до команди з використання ядерної зброї. Варто зазначити, що у питанні запуску ядерної боєголовки Путін далеко не ключова фігура. Є ще кілька людей у ​​ланцюзі запуску ракет, яких усуватимуть, щоб ті не змогли зробити найвищий акт тероризму. Таким чином, з’являється можливість ліквідації навіть Путіна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.