Ось так сума: фільм який побив всі рекорди!

Восьмий бойовик з франшизи “Форсаж”, де герой Віна Дизеля має справу з гонками і кримыналом, став абсолютним рекордсменом за зборами у перший вікенд у світовому прокаті стрічка вже зібрала 532,5 млн доларів, — передає Корупція Інфо

Таким чином попередній рекорд, встановлений продовженням іншої саги — фільм “Зоряні війни: Пробудження сили”, був побитий на 3 млн доларів. У той же час “Форсаж-8” на американському ринку зібрав лише близько 100 млн доларів проти 147,3 млн, які отримала попередня стрічка. При цьому восьми “Форсаж” в США залишив далеко позаду всіх конкурентів у великодній вікенд: на нього припало дві третини всіх зборів за вихідні.

Для порівняння — на другому місці прокатного рейтингу виявився повнометражний мультфільм “Бос-молокосос”, який приніс своїм творцям лише 15,5 млн доларів. Зате в Китаї за перші три дні прокату “Форсаж” зібрав 190 млн доларів. Актори Він ДизельКопирайт изображенияGETTY IMAGES Image caption Він Дизель — незмінна зірка “Форсажів” з 2001 року Незмінний виконавець головної ролі в кіноепопеї, що стартувала в 2001 році, вин Дизель зазначив, що такий успіх фільму викликав у нього “смиренне благоговіння і почуття подяки до глядачів.

Крім Вина Дизеля в “Форсаж” постійно знімався Пол Уокер. Однак він загинув під час зйомок сьомий картини франшизи. Після Пола Вокера “Форсаж-7” 2013 року був завершений з дублерами, серед яких були і брати Уокера.

Шарліз Терон зіграла у фільмі лиходійкуКопирайт зображення GETTY IMAGES Image caption Шарліз Терон зіграла у фільмі злодійку В “Форсажі 8” разом з Вином Дизелем також знялися Шарліз Терон, репер Лудакріс, Дуейн “Скеля” Джонсон, Джейсон Стетхем, Тайріз Гібсон, Мішель Родрігес і Курт Рассел. І на восьмому фільмі епопея не припиниться: творці планують випустити дев’яту частину саги в 2019 році, а ювілейну десяту — ще за два роки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.