Програма утилізації росіян: Данілов пояснив, що означає оголошення часткової мобілізації в РФ

Путінська влада створила для росіян “бермудський трикутник”. У них немає жодного шансу уникнути придуманої Кремлем “комплексної програми утилізації росіян”.

Програма утилізації росіян: Данілов пояснив, що означає оголошення часткової мобілізації в РФ

Громадяни країни-агресора гинутимуть в Україні у будь-якому разі: чи вони приїдуть в нашу країну унаслідок часткової мобілізації, чи вони спробують відмовитися від участі у бойових діях. Про це заявив секретар Ради безпеки та оборони України Олексій Данілов.

У своєму Twitter посадовець відреагував на оголошення президентом РФ Володимиром Путіним часткової мобілізації населення з 21 вересня.

“Щодо останніх заяв. План Путіна “Бермудський трикутник” – комплексна програма утилізації росіян: ухилення від мобілізації – в’язниця – ПВК “Вагнер”. Далі: український фронт – ліквідація – біла “Лада”, – лаконічно окреслив Данілов вибір без вибору, який завдяки Кремлю тепер постав перед росіянами.

Водночас у коментарях до твіту багатьох українців турбує не можлива відправка в Україну ще 300 тис. мобілізованих росіян, а те, чи вистачить на них всіх новеньких білих “Лад”.

Нагадаємо, мем про “білі Лади”, які отримують за ліквідованих російських військових члени їхніх родин, з’явився після появи чергового “шедевру” російських пропагандистів. Намагаючись змотивувати росіян активніше укладати контракти з російським міноборони і їхати воювати проти України, вони показали сюжет про родину одного вже ліквідованого в Україні окупанта. На так звані “гробові” виплати його родина придбала саме таке авто російського виробництва. Як пояснив батько ліквідованого окупанта, його син за життя мріяв саме про “Ладу”, і саме білого кольору.

Раніше повідомлялося, що 21 вересня Путін оголосив часткову мобілізацію в Росії. На службу в РФ плануюь призвати близько 300 тисяч військовослужбовців запасу. При цьому, уникнути мобілізації російські урядовці дали самим собі, депутатам різних рівнів та працівникам ОПК – поки ті працюють на підприємствах оборонно-промислового комплексу.

Втім, росіяни не дуже щасливі від подарованого їм Путіним шансу “віддати борг батьківщині” – і масово шукають у мережі, як втекти з країни.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.