Розвал Росії відбудеться миттєво, два-три дні, – російський політик

Розвал Росії відбудеться миттєво, два-три дні, – російський політик

За його словами, у РФ все відбувається несподівано та дуже швидко. Точно так швидко впаде і режим Путіна.

За словами російського опозиційного політика та журналіста Ігоря Яковенка, крах Росії та її повний розвал відбудеться дуже швидко та дуже несподівано. Так само раптово впаде і міф про Путіна, як про переможця.

Таким прогнозом Яковенко поділився в інтерв’ю Оглядачеві.

“Ви знаєте, у Росії все відбувається раптово. І в Росії все відбувається за два-три дні.

Так, сьогодні підтримка силовиків дуже велика, але що відбуватиметься внаслідок військової поразки… Розумієте, в Росії не терплять лідерів, які програли. Міф про Путіна як мачо, переможця і так далі впаде миттєво. Для українського суспільства характерний стан інверсії – коли любов змінюється на ненависть, полюси змінюються миттєво. Це станеться дуже швидко і раптово.

Я пам’ятаю, як всенародне кохання до Горбачова за дуже короткий період змінилося. Основним симпатизатором став Єльцин, потім дуже швидко це кохання змінилося на загальне роздратування, втому, відторгнення і ворожість. З Путіним станеться те саме, тільки в набагато короткі терміни”, – зазначає він.

Ігор Яковенко переконаний, що і російські силовики, і генерали готові відвернутися від Путіна. При тому, що багато хто з них був проти вторгнення в Україну.

“Запевняю вас, силовики досить швидко значною мірою перейдуть на інший бік, перестануть його підтримувати. Звичайно ж, усі мільйони силовиків у Росії українська армія не перемеле, але достатньо кількох серйозних поразок – далі розпочнуться розбрід та хитання, зокрема в керівництві”.

Дуже багато генералів у генштабі спочатку були проти цієї безглуздої війни, вони чудово розуміли, чим це закінчиться. Про це є свідчення, публікації колишніх вихідців із генштабу, які попереджали, що не можна вести війну з усім світом. Це вирветься назовні при перших поразках. Як тільки цей немолодий Акела вперше всерйоз схибить, підуть процеси розпаду”, – резюмує політик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.