Максим Галкін зняв на сцені штани і показав, що отримає російська влада

В Австралії на одному з концертів Галкіна запитали, як він поставиться до того, що в Росії можуть забрати замок. Недовго думаючи, гуморист зняв штани, повернувся до глядачів голим задом і заявив: “Ось вам, а не замок”.

Поки що російську публіку розважають мало відомі коміки Стас Старовойтов, Олексій Щербаков та Нурлан Сабуров, 46-річний гуморист Максим Галкін дає концерти по всьому світу. Так, наприклад, 2 вересня 2022 року він виступав у Сіднеї (Австралія), а 4 вересня – у Мельбурні. Саме там і трапився кумедний епізод.

Так, після того, як Максим Галкін красномовно засудив війну, яку в Україні розпочав Володимир Путін, у Мережі поповзли чутки, що у Пугачової та Галкіна нібито відберуть їхній знаменитий замок у підмосковному селі Грязь.

За іншою версією, замок влада збирається знести через те, що споруда не відповідає санітарним нормам. З такою безглуздою заявою до прокуратури звернувся адвокат Ярослав Михайлов після того, як один із сусідів-стукачів написав анонімку. Невідомий стверджує, що 3-поверховий особняк, нібито, відкидає тінь на городи, що розташовані по сусідству, через що там перестали рости овочі.

Усю цю ситуацію з маєтком і обіграв Галкін на одному із концертів, показавши зі сцени голий зад.

Спустивши штани, чоловік Алли Пугачової сказав: “Ось вам, а не замок”, мабуть звертаючись до кремлівської влади.

Про інцидент розповіла театральний критик Олена Фрумін-Сітнікова, яка побувала на заході. Вона заявила, що Галкін зняв штани заговоривши про можливу конфіскацію знаменитого “замку” у підмосковному селі Грязь.

“Гола ж*** зі сцени, нехай навіть в Австралії – це, безперечно, творчий прорив Галкіна. Ну що ж, чекаємо на інші частини тіла! Я так розумію, що на черзі геніталії Максимки! Молодець, нема чого сказати!” – міркує Олена Фрумін-Сітнікова.

https://glamur.hyser.com.ua/uk/184864-maksim-galkin-snyal-na-scene-shtany-i-pokazal-chto-poluchat-rossiyskie-vlasti

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.