Військовий комісар за рік накрав у бійців АТО форми та бронежилетів майже на 400 тисяч гривень

Підполковник, який служив у зоні АТО, крав військове майно та перепродував його. Його солдати були без форми, касок та бронежилетів. Комусь ці речі могли тоді врятували життя.

— З травня 2014 по травень 2015 року підполковник перебував на посаді заступника командира частини з тилу однієї з військових частин. В цей період військової частина перебувала в зоні проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей. Перебуваючи в зоні АТО, підполковник, використовуючи підроблені документи, неодноразово отримував військове майно та таємно вивозив за межі штабу військової частини та розпоряджався ним на власний розсуд. У такий спосіб, він заволодів майном на суму майже 400 тисяч гривень, — зазначають у прес-службі прокуратури області.

За передньою інформацією, він перепробував каски, бронежилети, польову форму та багато іншого військового спорядження. Окрім цього, за період його служби на посаді, було ще втрачено майна військової частини на понад 3 мільйона гривень. Нині триває досудове слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.