Що чекає на українців узимку: Відомий екстрасенс зробив прогноз

Що чекає на українців узимку: Відомий екстрасенс зробив прогноз

Коли ми зможемо позбутися повітряних тривог

Україна однозначно переможе у війні з росією, але шлях до цієї перемоги непростий. Про це розповів відомий екстрасенс і фіналіст «Битви екстрасенсів» Роман Шептицький.

Зима, за його словами, не буде катастрофічною, але на Південному Сході України можуть виникнути проблеми зі світлом і газом.

Людей вже просять евакуюватися (ред. – у південно-східних регіонах). А по всій Україні я не бачу серйозних проблем. Голоду не буде, – каже ясновидець.

Крім того, Роман Шептицький додав, що окупанти будуть мстити Україні за кожну поразку у війні. Через це над низкою областей може «нависнути» загроза мінувань і терактів.

У небезпеці – Хмельницька, Львівська, Рівненська, Івано-Франківська, Вінницька, Полтавська області та Київ. Обстрілювати окупанти можуть і північні області країни.

В Україні може бути неспокійно від трьох до восьми років, але це не означає, що протягом усього цього часу будуть активні бойові дії. Нам дуже необхідна світова допомога. Тоді у нас будуть всі можливості і небо закрити, і позбутися від повітряних тривог. Поки можу сказати, що Україна обов’язково переможе, – зауважив Роман Шептицький.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.