Астрологиня передбачила повернення всіх українських територій і розповіла про ще одну війну з росіянами

Астрологиня передбачила повернення всіх українських територій і розповіла про ще одну війну з росіянами

Астрологиня висловилася про те, чи може чекати на Україну ще одна війна з росією. До чого готуватися всім

Стало відомо про те, чи повториться така сама війна в Україні у майбутньому. До чого готуватися найближчим часом, і чи чекає на нас мир із такими сусідами.

Про це астрологиня Ірина Клевер вирішила розповісти під час свого нового інтерв’ю для YouTube-каналу ТОР.

За її словами, в найближчому майбутньому Україну може чекати ще одна війна. Багато хто лякає, що від цього не втекти, і через свій провал росіяни наважаться на черговий наступ.

“Не буде на нашій землі перемоги якоїсь іншої держави. Ні! Зараз в Україні війна у розпалі. Через 5 років відтепер вона не буде знову, якщо зараз доб’ють, дійдуть і зроблять те, що мають зробити”, – заявила астроекспертка.

Відразу ж після закінчення війни українські партнери активізуються, і допомагатимуть відбудовувати країну. Нам хотітимуть допомагати, як зазначає жінка. Також люди зможуть отримати компенсацію і відновлять зруйновані будинки, що не може не тішити.

Тобто війни ніякої може і не бути в майбутньому, якщо ми зараз зможемо здобути перемогу на полі бою.

Україна поверне свої окуповані території. Наша країна повернеться до кордонів 1991 року, але це може статися не так швидко, як хотілося б. Потрібно ще трохи терпіння, а головне — віри.

Найпесимістичніші прогнози експертів говорять про те, що війна триватиме приблизно до середини 2023 року, після чого на нас чекатиме перемога. Сподіваємося, що це станеться набагато раніше.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.