Кремль готовий на все: Фейгін розповів, як Зеленського проситимуть про переговори з Путіним

Російський бункерний президент не очікував, чим для нього та його армії разом з економікою обернеться вторгнення до мирної України

Путін уже зрозумів, що таке санкції та що таке історичні втрати його армії та техніки в Україні. Невдоволення його рішеннями загрожує катастрофою Росії, а йому – бунтом та поваленням.

Саме тому Путін панічно починає шукати можливості чергового етапу переговорів з українською стороною. Але цього разу вже мається на увазі сам Володимир Зеленський.

Російський правозахисник Марк Фейгін заявив в інтерв’ю Наталії Влащенко, що на зустрічі генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша та президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана з президентом України Володимиром Зеленським останнього вмовлятимуть погодитися на домовленості з РФ, передає Оглядач.

“Точно абсолютно умовлятимуть Зеленського і Гутерріш, і, може, частково Ердоган. Розводитимуть на переговори. Мабуть, вони в цьому дуже зацікавлені. Ну, Гутерріш – зрозуміло, їм потрібно якось виспівувати з усього цього. Хочуть взяти на себе роль посередника, вплинути на війну. Мотивація ООН зрозуміла – престиж організації треба рятувати”, – сказав Фейгін.

Він також розповів, у чому вигода Ердогана у переговорах Зеленського та Путіна – турецький лідер може отримати політичні козирі у цьому процесі у вигляді статусу лідера регіону, який привів країни до миру.

“Інша справа, що Зеленський має правильну позицію. Він ставить умову – нехай відводять війська. Тоді сідаємо за стіл переговорів. У будь-якому форматі. В іншому випадку є тільки одна можливість – зустрічаємося з Путіним у Туреччині вдвох. Зеленський не тому наполягає на цій зустрічі, що він не хоче, щоб делегації говорили. Він просто розуміє, що це може тривати нескінченно. Він хоче, щоб все вирішувалося там на місці. Ти сидиш – а війська вже відводять”, – додав Фейгін.

На думку правозахисника, Путін навряд чи готовий піти на пряму зустріч із Зеленським, оскільки він може “втратити дуже багато”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.