“Ваш зять – гівно“: Ірина Білик запросила на сцену маму Наташі Корольової на концерті в Майамі

Українська співачка Ірина Білик зараз із благодійним туром перебуває у Майамі, де живе мати її колеги Наташі Корольової. Артистка зустрілася з Людмилою Поривай на концерті та назвала її зятя Сергія Глушка гівном.

Уродженка Києва Наташа Корольова багато років живе у Москві. Вона одружена з стриптизером-путіністом Сергієм Глушком, який вступає під сценічним псевдонімом Тарзан. Людмила Поривай підтримувала близькі стосунки із родиною доньки. Проте їхні політичні погляди різко протилежні.

Корольова мовчить про війну, яку розв’язала РФ у її рідній країні. А ось Тарзан не приховує своєї підтримки тиранічного режиму. Він радіє звірствам рашистів в Україні та називає їх визволителями та героями.

Людмила Поривай побувала на концерті Ірини Білик у Майамі. Жінка з’явилася у патріотичному вбранні. Вона одягла жовту сукню і пов’язала навколо шиї синю хустку.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Народна артистка України запросила гостю на сцену. Ірина похвалила Людмилу за її позицію та публічно висміяла її зятя.

“Моя чарівна, незважаючи на те, що ваш зять виявився говном!” – заявила Білик.

Про реакцію Поривай повідомив шоумен Анатолій Анатоліч у своєму Instagram. Він уточнив, що мати Наташі Корольової засміялася, поділяючи думку зірки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.