“Україну закидають ракетами”: астролог Влад Росс назвав точні дати “пекла”

За словами експерта, серпень буде важким для України.

Український астролог Влад Росс назвав найнебезпечніші дні в серпні, коли Росія буде нещадно мстити за вибухи в Новофедорівці.

“Найнебезпечніша ситуація буде поблизу 12 серпня (коли Росія мститиме, – УНІАН). У цей час на небі буде хрестова ситуація. Марс з’єднається з Ураном з одного боку, з іншого буде жорсткий квадрат Сатурна до Водолія, фактично буде знищено Сонце (це цар якоїсь країни або могутня влада, – УНІАН) до вузла Кета. Це говорить про те, що 12 і 13 серпня в Україні можуть бути якісь великі катаклізми”, – сказав Влад Росс в інтерв’ю Олександру Шелесту.

Він додав, що і друга половина серпня нічого доброго нам не віщує. У цьому місяці можуть відбуватися найбільш катастрофічні ситуації, пов’язані з Російською Федерацією.

“Найближчі місяць буде дуже складним. Буде період, коли Уран буде розгортатися і йти в ретроградний рух між 23 і 25 серпня. Уран управляє Росією. Тож 24 серпня, в День Незалежності, на Україну можуть летіти ракети. Це найнебезпечніший момент для застосування тактичного ядерного удару по Україні”, – додав астролог.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.