Холод по шкірі: у Харкові показали звалище російських ракет, які прилітають містом. Відео

Рятувальники Харкова показали частину залишків крилатих ракет та зарядів до РСЗВ, якими російські окупанти обстрілювали українське місто. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

У Харкові показали звалище із залишків снарядів, якими окупаційні війська РФ обстрілюють місто. За словами рятувальників, це лише мала частина із зібраного.

Відповідне відео показали в мережі. “Так виглядає звалище з “Ураганів”, “Торнадо-С”, С-300, “Смерчів”, “Градів”, “Калібрів”, якими окупанти тероризують Харків”, – йдеться в публікації

Так, рештки російських ракет на відео продемонстрував начальник частини гуманітарного розмінування Державної служби з надзвичайних ситуацій України Ігор Овчарук.

У ніч на 9 серпня Харків було обстріляно знову. Близько 02:10 пролунало щонайменше чотири вибухи, повідомив мер міста Ігор Терехов.

За його словами, поки що рятувальники змогли виявити лише два наслідки нічних прильотів. В Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджено електроопору та трамвайні рейки.

Ще один приліт зафіксовано в районі окружної поряд із двоповерховою будівлею, яка не має відношення до військової інфраструктури. Осколками пошкоджено фасад, частково дах, вибиті вікна.

Інформації про постраждалих не надходило, зазначив Терехов.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.