“Уся Україна залишатиметься під ударом, уся без винятку”: прогноз військового експерта на серпень

Ворог не може досягти успіху у воєнному сенсі і вдається до обстрілу мирного населення. Уся Україна буде залишатися під ударом російських окупантів.

По це в ефірі марафону “Єдині новини” в слоті ТСН заявив військовий експерт Петро Черник.

“Уся Україна буде залишатися під ударом. Уся, без винятку. Чому Харків? Бо на початку битви за Донбас противник задекларував велику оперативну дугу. Це і є сам Харків, далі вниз на Запоріжжя, на Дніпро з виходом на Миколаїв, на Одесу з пробиванням сухопутного коридору до Придністров’я.

Об’єктивно, і це велика заслуга ЗСУ, противник не зміг і не досягає розвитку по цій оперативній дузі. І він вдається до найзрозумілішої для себе тактики – не може нанести ураження противнику у воєнному сенсі, він в обов’язковому порядку вдається до хаосу, а у нашому випадку до обстрілу мирних міст”, – пояснює експерт.

Він також додає, що Харків під постійним вогнем, оскільки це найближче місто такої величини до російського кордону і туди досягає звичайна ствольна артилерія ворога, не говорячи вже про РСЗВ, яких, на жаль, на цю хвилину у противника ще доволі багато.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.