500-кілограмова єгиптянка скинула 242 кг в індійській клініці

Лише за декілька перших днів перебування у лікарні вона скинула 100 кілограмів!

Єгиптянка Еман Ахмед Абдулаті, яка вважалася найважчою жінкою світу і важила близько 500 кілограмів, схудла майже вдвічі в індійській клініці міста Мумбаї і зараз важить близько 260 кілограмів, повідомляє телеканал NDTV з посиланням на лікаря жінки доктора Муффазала Лакдавалу. Лакдавала заявив:

Наразі Іман скинула 242 кілограми.

Як повідомляється, жінка була доправлена в клініку Мумбаї 11 лютого. Там вона перенесла операцію з видалення значної частини шлунка, що дозволило скоротити кількість їжі, яку вона споживає.

Також їй була прописана дієта і фізіотерапія. За декілька перших днів перебування у лікарні вона скинула 100 кілограмів. За даними телеканалу, темпи схуднення Абдулаті стали справжнім сюрпризом для лікарів.

За інформацією телеканалу, через ожиріння жінка не залишала свій будинок протягом 20 років! Вона перенесла інсульт і зараз частково паралізована. Також лікарі знайшли в неї рідкісне генетичне відхилення — мутацію в гені рецептора лептину. Як повідомляється, Абдулаті, можливо, перша людина в світі, чиє ожиріння пов’язане з подібним відхиленням. Будь-які мутації в гені рецептора лептину призводять до надмірного голоду і швидкого набирання ваги у перші місяці життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.