Окупанти доставляють боєприпаси одразу на передову, тому що бояться артилеристів ЗСУ – Гайдай

За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, удари по складах допомогли налякати ворога і зменшити кількість обстрілів в регіоні.

Російські окупанти бояться обстрілів українських артилеристів, тому намагаються доставляти боєприпаси одразу на передову, а не зберігати їх на складах. Це ускладнює логістику для ворога. А завдяки влучним ударам ЗСУ по сховищах снарядів обстрілів на Луганщині стало набагато менше.

Такою інформацією поділився голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у традиційному щоденному звіті у своєму Telegram-каналі.

За словами керівника, раніше у росіян була тотальна перевага в кількості обстрілів. Виникали ситуації, коли на 186 ворожих залпів українські захисники відповідали 12 або 14. Але удари по складах з боєприпасами в глибокому тилу порушили логістику рашистів. У цьому сильно допомогла західна далекобійна зброя.

“Вони [окупанти] вже переходять до так званої роботи “з коліс”. Тобто на автомобілях везуть просто боєкомплект, і підвозять відразу на передову”, — заявив Гайдай.

В результаті логістика для ворога ускладнилася. І це призвело до зменшення кількості обстрілів у Луганській області.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.