Остаточно довели: Путін уже боїться своїх генералів

Російського президента-диктатора вже довели до стану, коли він почав боятися навіть своїх наближених.

Російський агресор Путін побоюється, що його військові начальники почнуть відбирати від нього відсотки підтримки росіян. Вони часто починають миготіти на ТБ, люди деякими з них захоплюються і хочуть бачити в політиці. Зрозуміло, що така військова конкуренція дуже напружує Путіна.

Як повідомляє ТСН, про це говорять джерела, близькі до адміністрації Путіна.

Генерали з’являються у сюжетах новин лише для того, щоб нагородити солдатів або щоб самим здобути медаль. Зазначається, що звання Героя Росії отримали генерал-полковник Олександр Лапін та генерал-майор Еседулла Абачов. Це було пов’язано з тим, що Росія на початку липня “взяла під контроль” Луганську область.

Лапін – командувач центральним військовим округом і угруповання військ “Центр”, яке займалося захопленням області. Він уже потрапляв під приціл ЗМІ, коли вручив своєму синові медаль за “визволення” Чернігівської області в день оголошення звідти військ РФ.

Абачев у заяві Путіна названо заступником командувача 8-ї армії Південного військового округу, проте, за неофіційними даними, він керівник 2-го армійського корпусу народної міліції самопроголошеної “ЛНР”.

Як зазначається, президент РФ побоюється, що здобувши популярність серед громадян, генерали можуть перестати йому підкорятися і навіть складуть конкуренцію в політиці.

За словами джерела, Путін пам’ятає генерала Олександра Лебедя. У 1990-ті, будучи широко відомим військовим чиновником, він зайнявся політикою і навіть зайняв третє місце на президентських виборах 1996 року. У другому турі він підтримав президента Бориса Єльцина, отримавши в обмін на посаду голови Ради безпеки РФ.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.