Путін прийме ціаністий калій: йому доповіли правду про реальні втрати в Україні. ЗМІ розкрили деталі

Стали відомі секретні дані росіян про втрати у війні. Так, командування ЗС РФ доповіло Путіну, що зараз в Україні вже загинули 41 315 осіб. І це без урахування втрат у ПВК.

У Росії щодня публікуються нові імена загиблих і фотографії з похорону. Найчастіше прізвища називають голови російських регіонів чи представники районних адміністрацій, місцеві ЗМІ та навчальні заклади, де раніше навчалися загиблі, а також родичі. І ось вперше із 24 лютого Росія озвучила свої реальні втрати.

Стало відомо, що вранці 9 липня російському диктатору командування ЗС РФ доповіло, що зараз в Україні вже загинули 41 315 осіб.

Про це повідомляє Telegram-канал GeneralSVR.

Повідомляється, що до цієї цифри не включено даних про втрати бійців російських приватних військових компаній, які також воюють в Україні.

“Ця цифра без урахування даних про втрати російських ПВК, які беруть участь у бойових діях на території України, на п’ятницю 8 липня це 10 751 загиблих. Чергові підсумкові дані про втрати бійців ПВК мають надійти у п’ятницю 15 липня. І надалі оновлюватимуться раз на тиждень”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, можна припустити, що втрати російської сторони становлять щонайменше 52 066 осіб.

Серед загиблих та зниклих безвісти також є бійці Росгвардії – 2094 особи.

Варто зазначити, що ці дані навіть більші, ніж передає українська сторона. За даними Генштабу ЗСУ, армія РФ втратила вже як мінімум 37 200 своїх бійців. Лише минулої доби українські захисники ліквідували щонайменше 300 російських солдатів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.