«Путін зрозумів, що це великий відтік бабок». Окупанти скаржаться, що їм зменшили виплати за поранення — перехоплення ГУР

Українська розвідка опублікувала перехоплену телефонну розмову російського військового, який розповідає, що в Росії почали класифікувати поранення для економії коштів.

Так, 3 млн рублів можна отримати тепер лише за важкі травми, а за легкі — до 60 тисяч рублів.

«Якщо раніше платили усім пораненим по три мільйони, потім, до якогось червня, вся ця х**я пройшла. Путін зрозумів, що це великий відтік бабок. Тому що люди почали підставлятися спеціально. Чи то руки собі стріляти, чи то ноги. Чи то руки виставляти з окопів, коли мінометний обстріл проходить і їхати з трьома мультами (мільйонами)», — каже окупант.

Також загарбник скаржиться, що командири брешуть керівництву та називають більшу кількість людей, щоб привласнити кошти.

«У нас народу повні купи. Подають дані, наприклад: в наступ іде 26 людей, а вони подають, що 126 людей іде в наступ. І за наступ піхоті платять гроші. 8 тисяч на добу за наступ. 100 людей пишуть усіляких „лівих“. Х** звідки — в тилу, не в тилу. Взагалі х**, кому потім приходять ці гроші», — заявив росіянин.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.