Зрівняють міста із землею: британська розвідка розповіла, чого чекати від військ РФ на Донбасі

На думку британських аналітиків, путінські окупаційні воски продовжать тактику, яка використовувалася в боях за Лисичанськ

Російські окупанти в боях за Донецьку область використовуватимуть масовані артилерійські обстріли, зокрема й міст.

Як повідомляє УП, про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки.

Фахівці зазначають, що за такої тактики росіян є велика ймовірність того, що деякі міста можуть зрівнятися із землею.

“Битва за Донбас характеризувалася повільними темпами наступу та масованим використанням Росією артилерії, в ході якої міста зрівнялися із землею. Бої на Донеччині майже напевно триватимуть у такому ж ключі”,- йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що на відміну від попередніх фаз війни, Росія, ймовірно, досягла досить ефективної координації між принаймні двома угрупованнями військ: Центральним угрупуванням, ймовірно, під командуванням генерал-полковника Олександра Лапіна, та Південним угрупуванням, ймовірно, під командуванням нещодавно призначеного генерала Сергія Суровікіна.

За даними розвідки, українські сили, ймовірно, здебільшого відведені у хорошому стані відповідно до існуючих планів. Утримувані українцями райони Сєвєродонецьк-Лисичанськ були виступом, який росіяни могли атакувати з трьох сторін.

Існує реальна ймовірність того, що тепер українські сили зможуть відступити до зручнішої для оборони прямої лінії фронту.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.