У путіна визнали провал на острові Зміїному і смішно спробували виправдатися

Росіяни назвали свою швидку втечу з українського острова “жестом доброї волі”

Міністерство оборони рф офіційно заявило, що російські військові після довгих боїв залишили острів Зміїний у Чорному морі.

Станом на ранок четверга, 30 червня, після низки ударів Збройних сил України окупанти були змушені евакуюватися зі Зміїного острова, визнали в оборонному відомстві країни-агресора.

Окупанти цікаво спробували виправдати свою втечу з українського острова — за їхніми словами це “жест доброї волі”, який покаже світові, що росія нібито не заважає організації гуманітарного коридору з вивезення українського зерна до інших країн.

“Тепер слово за українською стороною, яка досі не розмінує узбережжя Чорного моря біля своїх берегів, включаючи припортові акваторії”, — заявили в Міноборони рф.

Варто зауважити, що останні кілька днів ЗСУ завдавали серйозних ударів по угрупованню ворога на острові Зміїний, звуки вибухів чули навіть в Одесі за понад сотню кілометрів звідти.

Вранці 30 червня з’явилися перші повідомлення про те, що росіяни могли залишити острів, проте підтвердження їм спочатку не було.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.