Астролог назвав ідеальну дату для контрнаступу українських військ на всіх напрямках

За його словами, українським захисникам для контрнаступальних дій варто обрати “королівський градус”.

За понад 100 днів повномасштабної війни Росія не досягла жодної стратегічної мети в Україні. А ЗСУ успішно переходять у контрнаступ на окремих напрямках.

Астролог Влад Росс спрогнозував, що найбільш сприятливим часом для широкомасштабного контрнаступу українських військ буде кінець липня 2022 року, передає Апостроф.

За його словами, українським захисникам для контрнаступальних дій на фронті варто обрати “королівський градус” – 29-30 липня. Якщо ЗСУ почнуть атакувати російських окупантів саму у ці дні, то успіх гарантований.

“Якщо ми підемо в цей час у контрнаступ по всіх напрямках, то ситуація буде за нами. Тому, дорогі полководці, воєначальники, починайте свою антитерористичну діяльність – контрнаступ наприкінці липня. Це найсприятливіший час для цього. Особливо, якщо ви оберете дату 29 липня. По всіх напрямках уперед. Це буде саме воно, і ми тоді переможемо, це вже точно”, – наголосив астролог.

Зазначимо, “королівські градуси” означають, що цей час увінчається позитивною енергією та найбільш сприятливими умовами для прояву кращих якостей чогось. У випадку ЗСУ – для прояву сили українських воїнів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.